Bliver Haas F1 pinkfarvet?

Ifølge tyske medier er Haas F1 i forhandling med en sponsor, som sidste år dominerede et bestemt teams bemaling.

Østrigs Grand Prix 2020 . Copyright BWT Racing Point

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 17/2 2021 klokken 18:02

På Twitter ruller Rich Energys CEO, William Storey, den ene misvisende video og post ud efter den anden med antydninger om, at han er på vej ind i Formel 1 igen - og fra næste år med eget team.

Onde tunger i Twitter-trådene råder dog den flamboyante direktør til først at betale sin gæld til Haas F1, som firmaet sponsorerede i 2019, hvorefter parterne skiltes i det, som nogle kilder mener, skyldtes, at Rich Energy/Storey aldrig betalte for sit sponsorat men til gengæld fik ubetalelig, gratis reklame.

Nu tyder noget imidlertid på, at Storey stadig sælger varm luft og elastik i metermål. Således gisnes der om, at Haas F1 er ved at indgå en sponsoraftale med den østrigske vandfilterproducent BWT, kendt for sin markante pinkfarvede 'livery' på sidste sæsons Racing Point-racere.

Abu Dhabis Grand Prix 2019. Kevin MagnussenAbu Dhabis Grand Prix 2019. Kevin Magnussen
Copyright Haas F1


Ifølge tyske Express er der tale om en, for Haas, temmelig tiltrængt millionaftale, som er blevet talt op efter en tvetydig udtalelse af Mick Schumachers onkel, Ralf Schumacher.

Den tidligere F1-kører nævnte indirekte, at et 'pinkfarvet' firma er i samtaler med nevøens team. I Mick Schumachers mesterskabsvindende sæson i F2 så onkel ham iført en pinkfarvet kørerdragt, mens han kørte for PREMA.

Bliver dette den nye Haas F1?Bliver dette den nye Haas F1?
Copyright BWT Racing Point


”En sponsor er lige blevet ledig,” begrundede han.

Uagtet det tumultariske engagement med Rich Energy i 2019 var de fleste fans enige om, at Haas-raceren var blandt de smukkeste på gridden med sit sort/guld-dominerede 'livery', som ledte tankerne hen på de larmende 1970ere med de af Colin Chapman, Geoff Aldridge og Martin Ogilvie designede John Player Lotus 70-modeller.

På den baggrund har de færreste sikkert fantasi til at forestille sig en pinkfarvet Haas-racer.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes i tvivl: Har vi mon glemt noget? Williams shake down »