Binotto afviser forskel på bilerne

At dømme ud fra Sebastian Vettels og Charles Leclercs resultater, virker det, som om Ferrari kører med to forskellige modeller. Det afviser Binotto

Belgiens Grand Prix 2020 . Copyright Ferrari

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/10 2020 klokken 09:10

Når man ser hvor stor forskel der er på resultaterne for Charles Leclerc og Sebastian Vettel lige nu, har man svært ved at se det på andre måder, end at Ferrari har to forskellige specifikationer på deres biler. Binotto afviser dog dette.

"De to kørere har samme materiel til rådighed," kom det direkte fra Ferrari-chef Mattia Binotto efter løbet i Portugal.

Charles Leclerc fik lørdag, sin Ferrari med hele vejen til Q3, mens Vettel endnu engang kæmpede for at komme videre fra Q1.

I løbet gik det ikke meget bedre. Leclerc sluttede som nummer 4, mens Vettel tydeligt kæmpede med sin racer for at få den ind i top 10, hvilket lige akkurat lykkedes.

Sebastian Vettel udtalte efter løbet, at han, alt taget i betragtning, mente at han havde et OK løb, men at det er tydeligt at han ikke har helt samme værktøj til rådighed.

"Jeg havde det meget svært i starten af løbet, hvor bilen ikke stod fast og opførte sig underligt. Faktisk var jeg tæt på at tabe den tre-fire gange. Men da der var kommet varme nok i dækkene, gik det rimeligt godt," sagde Vettel.

"Men det er tydeligt for alle, at den anden bil (Leclercs, red.), er meget hurtigere," tilføjede han.

"Hvor jeg taber tid? Jeg har valgt at holde min mund om det."

"En eller anden idiot vil nok aldrig kunne regne det ud, men jeg ser ikke mig selv som en idiot."

"På et tidspunkt, burde man kunne ramme grænsen, men det føler jeg ikke, at jeg kan, mens det ser meget lettere ud i den anden side af garagen," tilføjede Vettel noget frustreret.

"Jeg bliver nød til at gøre tingene på min måde og tage det så langt som jeg kan, men det er klart at det gør ondt at se på, især når mine egne forventninger er meget højere."

"Alt andet er jeg rimelig ligeglad med, men jeg er stadig ret ambitiøs," sluttede Vettel.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Portugals GP; løbsresumé: Hamilton tager overbevis Slag til Stroll »