Belgiens GP: Vejrudsigten

Formel 1 feltets sommerferie er ovre og det er noget af en overgang de får, når de skal afvikle det kommende Grand Prix i Belgien. Det bliver decideret koldt i Ardennerne.

Skyerne hangt lavt søndag formiddag ved Schumacher-S . Copyright Michael Ewert

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/8 2021 klokken 08:08

Mange ønsker sig nok, en blød start efter ferien, med lidt lunt vejr, uden det er for varmt, men absolut heller ikke koldt.

Det er ikke et ønske vejrguderne har tænkt sig at opfylde for Formel 1 feltet, der kommer til Ardennerne i den kommende weekend, for at afvikle Belgiens Formel 1 Grand Prix på den legendariske Circuit de Spa-Francorchamps.

Fredag Varsles der stor chance for tåge i morgentimerne, der dog skulle blive afløst af gråvejr, med chance for let regn, når 1. træning skydes i gang. Temperaturerne forventes at være på omkring 10 grader til den første træning, mens den skulle stige til 13 grader til den anden træning.

Lørdag Stortset samme billede som fredag. Dog skulle tågen lette lidt tidligere og chancen for regn, er en anelse lavere. Temperaturerne til den 3. træning, skulle være på omkring 12 grader, mens den ventes at stige til 14 grader til kvalifikationen.

Søndag Løbsdagen kan blive yderst udfordrende, da varslet lyder på at tågen først vil lette lige omkring løbsstart, som i stil med de andre dage, varsles der om chance for let regn efterfølgende.
Temperaturen skulle stige til 14 grader, enten lige før løbsstart eller kort efter de er startet, alt efter hvor længe regnen bliver hængende.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ungarns GP: Vejrudsigten Hollands GP: Vejrudsigten »