Australiens GP: Vejrudsigten

Formel 1 feltet kommer i den kommende weekend til efterårs ramte Australien, men det ser ud til, at vejret bliver alt andet end efterårs agtigt, mere sensommer. Her kan du se, hvordan de enkelte dage forventes at blive.

Australiens Grand Prix 2022 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/3 2024 klokken 09:03

Vejret er altid noget, der tales meget om, især op til en Formel 1 weekend.

De to første løb har budt på rimelig forskellige forhold, til trods for begge blev afviklet i ørkenstater, der mest af alt er kendt for høj varme.

Melbourne Australien, byder på endnu en ny vejr type, men ikke så langt ved siden af, som vi ellers ofte ser, når efteråret nærmer sig på den modsatte side af jordkloden.

Fredag her viser Melbourne sig fra den bedste side, med sol og temperaturer omkring 22 grader. Der skulle dog være mulighed for at der kommer lidt skyer på himmelen om eftermiddagen, men ingen varsel om regn.

Lørdag Skyerne fra fredagen ser ud til at blive hængende, selvom det ikke vil være totalt overskyet. Temperaturen fortsætter i det pæne lag for årstiden, med omkring 21 grader. Hen mod kvalifikationen, forventes det at der kommer flere skyer på himmelen, men fortsat ingen melding om regn.

Søndag Løbsdagen ser ud til at minde meget om fredagen, med 22 grader, få skyer på himmelen og ingen melding om mulig regn.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Saudi Arabiens GP: Vejrudsigten Japans GP: Vejrudsigten »