Honda med opdateringer

Toro Rosso vil modtage endnu en straf i Sochi, som følge af et motor skifte. "Det er godt på den langsigtede bane, men gør ondt på den korte bane!" Hvor meget det vil give, må vi vente at se.

Honda . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/9 2018 klokken 08:09

Mens Honda var leverandør til McLaren, blev der skiftet mange motorer i løbet af sæsonerne, men det var ikke af samme grund, som Honda nu skifter motorer for Toro Rosso.

Honda har gennemgået en tydelig og markant udvikling, i denne sæson, hvor de har lagt hjerte til Toro Rossos racere, der har taget et stort skridt frem på gridden i år.

Mange mener, at de nu er tæt på eller måske er rykket forbi Renault, hvad angår power. Samtidig virker Honda til at have en mere stabil konstruktion nu.

De mange straffe, som er tildelt Toro Rosso for udskiftning af for mange motorer, skal ikke tilskrives manglende stabilitet, men udelukkende, at Honda har arbejdet benhårdt på at få optimeret deres maskiner så de vil være med blandt de stærkeste, når de skal til at skubbe Red Bull rundt på banen fra næste sæson.

I den kommende weekend, må Gasly og Hartley så igen tage en straf, for at hjælpe Red Bull i 2019. Det kan nok gøre ondt på dem, men for Gasly er det blot et lille offer inden han får glæden i 2019 versionen af Red Bull raceren.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ocon forhandler med Williams Magnussen: "Vi skal have point igen!" »