Ocon forhandler med Williams

Alt tyder på, at Esteban Ocon vil miste sit sæde hos Force India efter denne sæson, hvis ikke i denne sæson, til Lance Stroll, hvis far har købt Force India. Men han har ikke opgivet håbet om at blive i Formel 1.

Barcelona 2017 pre-season test 2 - Force India . Copyright Force Inda

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/9 2018 klokken 08:09

Den super talentfulde Esteban Ocon, rykker tættere og tættere på en eksit fra Formel 1, efter denne sæson.

Selvom det ikke er officielt endnu, så ved vi, at han ikke fortsætter hos Force India efter denne sæson, hvilket har fået den unge franskmand til at se sig om efter et andet sæde.

Inden sommerpausen lå han lunt til Renault sædet, ved siden af Nico Hülkenberg, men et meget overraskende skifte af Danile Ricciardo satte en stopper for det.

Og så var det McLaren der var på spil. Men til trods for et kontraktoplæg og meget intense forhandlinger, smuttede også det sæde, at McLaren følte sig nødsaget til at indgå en aftale med Lando Norris, hvis de ville gøre sig håb om at beholde ham i deres stab.

Det betyder at der nu kun er et sæde tilbage, som Ocon har en chance for at sikre sig, hvilket er det sæde der efterlades af Stroll, hos Williams.

Det er der så også en ret stor chance for at han kan sikre sig, da Williams ser ud til at blive Mercedes' nye B-Hold.

"Jeg forhandler med Williams om et sæde for 2019," kom det fra Ocon under et interview op til Ruslands Grand Prix.

"Det er lidt mærkeligt som det hele er endt, efter jeg havde optioner hos to af de store hold, men vi er optimistiske og jagter alle muligheder," tilføjede han.

"Skulle det ikke lykkes for mig at sikre mig et sæde i 2019, er det ikke en katastrofe. Jeg skal nok komme igen," sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ericsson kigger efter et andet sæde Honda med opdateringer »