Ungarns GP: Vejrudsigten

Det er heldigt at Formel 1 feltet ikke skal kører i Ungarn weekenden tidligere end planlagt, da der er varsel om ekstrem varme. Løbsweekenden ser dog ud til at blive markant anderledes.

Ungarns Grand Prix 2020 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/7 2024 klokken 09:07

Med temperaturer omkring 36 grader, vil enhver der bevæger sig ud, blive udfordret. Heldigvis er det temperaturene ved Hungaroring, en uge før løbet skal afvikles.

Selve løbsweekenden ser ud til at blive meget varm, men ikke helt så slemt, samtidig med at der vil være mulige byger hen over weekenden.

Fredag Det ser ud til at blive en af de dage, hvor man helst vil være indenfor i et lokale med et velfungerende aircondition anlæg. Op mod 32 grader, krydret med regn, betyder at det bliver varmt og fugtigt. Samtidig med at vinden nærmest ikke er eksisterende. Værst ser det ud til at blive om aftenen, altså efter FP2, hvor der skulle falde op mod 12 mm regn.

Lørdag Her venter der et markant vejrskifte. FP3 står til at blive præget af regn, med varsel om at der skulle falde 4 mm regn. Temperaturen dykker til behagelige 25 grader. Kvalifikationen om eftermiddagen står til at blive tør, med en temperatur på 26 grader.

Søndag Løbsdagen ser ud til at blive spændende. Varsel om regn op til løbsstart, med beherskede 6 mm, hvorefter det skulle blive tørt og 26 grader. Det kan betyde, at vi kan få en våd løbsstart, som kun vil være med til at gøre løbet endnu mere spændende.

Sessionsresultat

Bemærk! Det angivne dæk viser hvilken compound som køreren har sat den pågældende tid på.

P. Kører Team Dæk Tid Omg

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Englands GP: Vejrudsigten