Magnussen: "Vi skal have point igen!"

Kevin Magnussen kommer til Sochi med en tro på, at HAAS vil få vendt bøtten igen og igen være med fremme. "Vi har bilen til det og det er vigtigt at vi får vendt vores form!"

Singapores Grand Prix 2018 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/9 2018 klokken 08:09

Det har ikke været en god periode for HAAS og slet ikke for Kevin Magnussen, der i de sidste to løb er røget helt ned i den bagerste del af feltet, som 16 og 18.

Men den danske Formel 1 stjerne, tror på at HAAS nok skal slå tilbage og igen rykke op forbi Renault.

"Ja, vi bliver absolut nød til at vende vores form," udtalte Magnussen til Formula1.com. "Vi bliver nød til at komme tilbage til at score point igen. Vi havde nogle rigtig gode resultater omkring sommerferien, men har haft noget af en off periode på det seneste."

"Bilen har været god i de sidste løb også, så det er ikke fordi vi har mistet farten. Jeg er sikker på, at vi fortsat kan kæmpe med," kom det yderligere fra KEvin.

"Jeg vil selvfølgelig have foretrukket at være 15 point foran, end 15 point bagefter (Renault red.)"

"I Singapore havde vi et mærkeligt løb. Romain viste at bilen var der, da han kvalificerede sig som nummer 7, tæt på 6, men løbet var hårdt for os."

"At Romain blev diskvalificeret fra Italiens Grand Prix, endte også den weekend med at være ekstraordinær dårlig," sluttede Kevin Magnussen.

Ruslands Grand Prix ligger mere til HAAS raceren, hvilket forhåbentligt betyder at vi vil se Kevin med fremme igen.


OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Honda med opdateringer Officielt: HAAS forlænger med Magnussen og Grosjea »