Stor opbakning til Raïkkönen

Holdchef Eric Boullier fra Lotus, tror fortsat på at de gjorde det helt rigtige, da de fik Kimi Raïkkönen tilbage til Formel 1, efter to år udenfor det fine selskab, til trods for at resultaterne ikke helt har været der endnu.

Kimi Raikkonen . Copyright Lotus GP

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/6 2012 klokken 14:06

Den finske stjerne kører, Kimi Raïkkönen, startede sit comeback til Formel 1 i meget overbevisende stil, men for os på sidelinjen, kunne det se ud som om han er falmet lidt og føler sig presset af Grosjean i den anden Lotus, der lader til at have det langt bedre i E20 raceren.

Eric Boullier deler dog ikke den mening og vil ikke være med til at kritisere Raïkkönen for at være for kritisk over for det materiel Lotus har stillet til rådighed for ham.

”Det er rigtigt at vi ikke har vundet løb endnu, men det tror jeg oprigtigt ikke der var mange der forventede inden sæsonstarten,” kom det fra Boullier.

”Kimi har haft en del udfordringer med bilen, som Grosjean ikke har haft problemer med, men det afspejler blot deres kørestil. De to er meget forskellige og som udgangspunkt passer bilen bedre til Grosjean,” tilføjede han.

”Vi er dog ved at få bilen til at være mere som Raïkkönen vil have den og vi tror fortsat fuld og fast på, at han vil være med helt fremme i den forreste del af feltet, gennem hele sæsonen.”

Kimi har især haft det svært med Lotus styrtøjet, hvilket fik ham til helt at droppe første træning i Monaco, men Lotus er nu ved at få styr på hans ønsker og er tæt på at have en løsning klar, der passer den finske kører.

Ifølge Boullier, kan løbet i Valencia, i den kommende weekend, meget vel gå hen og blive vendepunktet for Lotus og især Kimi Raïkkönen, der hos franskmanden, står som en seriøs outsider til at vinde det europæiske Formel 1 Grand Prix.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« En DRS zone i Valencia Domenicali så gerne Vettel skifte til Ferrari »