En DRS zone i Valencia

FIA har besluttet at der kun skal være en enkelt DRS zone på bybanen i Valencia, hvor der ellers sidste år var to af slagsen.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/6 2012 klokken 10:06


To DRS zoner i Valencia sidste år, viste sig at være en for mange på den snævre bybane, da det ofte betød at den der lige var blevet overhalet, overhalede den anden igen lige bag efter, noget vi så meget tydeligt i duellen mellem Mark Webber og Felipe Massa.

Ud fra det perspektiv, har FIA valgt at der i år kun skal være en enkelt DRS zone ude på banens bagside med aktivering lige efter sving 10.

Selvom banen er langt hurtigere end bybanen i Monaco, betyder de smalle gader at det er svært at komme til at overhale, hvilket DRS dog gerne skulle afhjælpe en smule.

Kvalifikationen er dog vigtigere her, end den er på mange af de andre baner, hvorfor vi kan forvente at se en kvalifikation hvor alle vil give alt de har, for at komme så langt frem på gridden som muligt, noget vi har savnet en del i år.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes er hurtigst Stor opbakning til Raïkkönen »