Europas GP: Vejrudsigten

Formel 1 feltet er rykket tilbage til Europa, hvor gaderne i Valencia vil ligge asfalt til Europas Formel 1 Grand Prix. Her er vejrudsigten for den kommende weekend i Valencia.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/6 2012 klokken 13:06

Det er tid til at tage ned til sydens sol i Spanien, hvor vi forhåbentlig igen vil få et spændende Formel 1 løb og måske se endnu en ny vinder.

Valencia har ofte budt på meget statiske løb på grund af de få overhalingsmuligheder, men i år har vi set overhalinger, hvor det ikke tidligere har været muligt. Nogle gange hjulpet godt af vejret.

I den kommende weekend er der dog ikke meget der tyder på at vejret vil komme til at spille så meget ind, da alt tyder på et tørt og solrigt vejr.

Normalt ville vi beskrive hver enkel dag, men da de alle ser ret ens ud, vil vi her nøjes med en enkelt beskrivelse for weekendens vejr.

Det bliver solrigt, helt uden skyer, med temperaturer på 27 til 28 grader. Absolut ingen tegn på regn, hverken i dagene op til løbet efter de efterfølgende dage.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Canadas GP - Vejret Englands GP – Vejret »