Williams forventer fremskridt

Williams har haft det svært de seneste sæsoner. Nu virker det til, at der er lys for enden af tunnellen for det traditionsrige britiske team.

Monacos Grand Prix 2024. Alexander Albon i chikanen i Monaco . Copyright Williams F1

Af: Nicki Skaaning (ns@bmf1.dk) d. 2/6 2024 klokken 17:06

Williams-teamet har virkelig haft det op ad bakke de seneste sæsoner. Tidligere tiders storhedstid med podieplaceringer og sejre er byttet ud med kampen om at komme væk fra 10. pladsen.

Williams har en stjernekører i form af tidligere Red Bull-kører Alexander Albon. Derfor var teamet også hurtigt ude med en kontraktforlængelse til thai/englænderen.

Værre står det dog til i den anden ende af garagen, hvor Sargeants strabadser koster dyrt i form af reservedele og tabte point.

Williams-teamet er dog optimistiske, ifølge Racefans.net. De skriver, at teamchefen, James Vowles, har store forventninger til de kommende løbsweekender. Williams scorede nemlig sæsonens første point i den seneste løbsweekend i Monaco, men det bliver med stor sandsynlighed ikke de sidste.

Det er selvfølgelig også sent at score de første to point 1/3 inde i sæsonen, men det er desværre vilkårene, når teamet har bygget en racer, der ikke præsterer, og som er for tung i forhold til mindstekravene i reglementet. Og i netop F1 koster vægt tiendedele.

Og teamet er slet ikke færdige med at opdatere raceren endnu. Nej, i Canada venter der teamet endnu en opdatering, der kan hjælpe dem frem i feltet.

OM SKRIBENTEN

Nicki fra BMF1 Nicki har været en del af BMF1 siden 2018, og han er en stor bilnørd, som altid har været fan af motorsport.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren ved ikke hvorfor BREAKING: Ocon færdig hos Alpine »