Perez tæt på forlængelse

Selvom resultaterne halter for Sergio Perez, og han i øjeblikket er på femtepladsen i mesterskabet, så tyder det på, at han er tæt på at få forlænget sin kontrakt med Red Bull.

Red Bull pre-season 2024 test . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Andreas Hansen (ah@bmf1.dk) d. 28/5 2024 klokken 15:05

Sergio Perez er en presset mand hos Red Bull.

Mexicaneren er i øjeblikket på femtepladsen i VM-stillingen, og 62 point efter teamkammeraten Max Verstappen.

Perez har flere gange haft svært ved at gribe mulighederne, når Verstappen har haft en svær weekend, og det betyder, at han indtil videre i 2024 stadig står uden en sejr. Det til trods for, at både Sainz, Norris og Leclerc har vundet løb i år.

På trods af det store pres tyder det alligevel på, at Perez er tæt på at få forlænget sin kontrakt med Red Bull. Det skriver Motorsport.com.

Red Bull har angiveligt ikke planer om at forfremme Yuki Tsunoda fra RB. Samtidig har man efter sigende meddelt Sainz, at han ikke er en kandidat til sædet ved siden af Verstappen.

Christian Horner fortalte efter Monacos Grand Prix, at man har brug for Perez til at score point til teamet, hvis ikke Ferrari eller McLaren skal overhale dem i konstruktørmesterskabet.

Red Bull er i øjeblikket kun 24 point foran Ferrari i konstruktørmesterskabet, og derfor har Red Bull brug for, at Perez leverer toppræstationer. Hvis McLaren fortsætter deres nuværende form, så kan Red Bulls forspring til det britiske team på 92 point også hurtigt få ben at gå på.

På trods af tre andenpladser til Sergio Perez, så har sæsonen indtil videre også budt på en femteplads, en fjerdeplads, en ottendeplads og senest udgik han i Monaco.

Resterne af Sergio Perez' Red Bull-racer. Monacos GP 2024Resterne af Sergio Perez' Red Bull-racer. Monacos GP 2024
Copyright Red Bull Racing/Getty Images


Helmut Marko fortæller, at man internt forventer at have en afklaring på kørersituationen inden Spaniens Grand Prix. Helmut Marko vil dog ikke garantere Perez sædet endnu.

”Han er i en god position. Jeg vil ikke sige pole-position, men han er i en god position,” lyder det fra Helmut Marko.

Spaniens Grand Prix køres i slutningen af juni, men det er fortsat uvist, om Red Bull melder noget offentligt ud til den weekend.

OM SKRIBENTEN

Andreas fra BMF1 Andreas er studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ballade om Ocon FIA råder Andretti til at købe et team »