Gang i Vettel rygterne

Efter en uge, hvor der har været meget stilhed omkring Sebastian Vettel, er der nu godt gang id en igen. Senest med nyheden om Aston Martin, men der er flere og måske mere plausibele rygter.

Sebastian Vettel Barcelona GP . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/5 2020 klokken 09:05

Det eneste der lige nu er sikkert omkring Sebastian Vettel, er at han forlader Ferrari efter denne sæson.

Lige efter hans annoncering, forlød det at han var på vej til McLaren, men den plads snuppede Daniel Ricciardo hurtigt, da det blev officielt at Carlos Sainz Jr. fik Vettels sæde hos Ferrari.

Renault har endnu ikke sat navn på deres tomme sæde. Men de har meldt ud, at de er meget interesseret i Vettel, der dog ikke virker lige så interesseret i dem.

Spekulationerne gik herefter på, at Vettel ville rykke til Mercedes, hvor han skulle erstatte Bottas for at danne et superhold sammen med Hamilton.

Det blev der så sendt flere afvisninger ud om, hvorefter der var en tavs periode.

Senest kom det så frem, at Racing Point med deres nye navn Aston Martin, kunne blive det nye sted for Vettel, som måske tilmed kunne købe sig ind på holdet.

Rygtet om at Toto Wolff samtidig ville rykker over til Aston Martin, tog samtidig igen til.

Men Aston Martin holdet er, uanset det fine navn, et middelmådigt hold, som næppe vil have mulighed for at vinde løb indenfor nær fremtid, hvilket gør holdet mindre interessant for Vettel.

Samtidig er der nu kommet et rygte frem om, at Valteri Bottas skulle forhandle med Red Bull om Alexander Albons sæde, hvilket straks har sat gang i rygtet om Vettel til Mercedes igen.

Den tidligere Formel 1 kører, Alexander Wurz, er en af dem, der peger på, at det er meget sandsynligt at det netop er det vi ender med at se. Altså Hamilton og Vettel hos Mercedes, samt Verstappen og Bottas hos Red Bull.

Renault har fortsat ikke noget navn på deres ledige sæde, men med et stærk ned-drosling af deres comitment til Formel 1, kan, hvis de forbliver i Formel 1 efter denne sæson, ende med at sætte Christian Lundgaard i det ledige sæde, da han er deres bedste bud fra junior programmet, med en super licens.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Russell vinder Monacos virtuelle GP Skandale i Formel E: Audi suspenderer Abt »