Russell vinder Monacos virtuelle GP

I weekenden blev der kørt endnu et virtuelt Formel 1 løb. Denne gang var det i Monaco, da det var her vi under normale omstændigheder skulle se det rigtige løb fra. Russell vandt suverænt.

George Russell . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/5 2020 klokken 09:05

Valteri Bottas havde meldt sig til, som deltager i Monacos virtuelle Grand Prix, der blev afviklet i weekenden, som erstatning for det rigtige Monacos Grand Prix.

Det viste sig mere at blive en sjov oplevelse, end en god oplevelse, for Mercedes køreren, der var uheldig at blive involveret i et uheld i starten af løbet, hvilket sendte ham ned i bunden af feltet.

I front havde RoKIT Willliams køreren Geroge Russell dog ingen problemer. Mens de øvrige lå og boksede ind i hinanden, trak han stille og roligt fra i fronten af feltet.

Med en total frihed, kunne Russell passe på sine dæk, hvilket betød at han havde et forspring på mere end 30 sekunder ned til nummer to, inden han skulle i pit, samtidig med at flere af de andre, som følge af deres voldsomme kørsel, blev nød til at pitte to gange.

Med det sene pitstop, fik han mulighed for at komme ud på soft-dæk, hvilket betød at han hurtigt øgede forspringet fra 15 sekunder efter stoppet, til 30 igen. Til slut var han næsten 40 sekunder foran Charles Leclerc i Ferrari.

Om løbet var underholdende, afhænger af øjnene der ser på det.

Det var flere gange tydeligt at se, at der blev kørt langt over grænsen, da man fortsat havde valgt at undlade at de får beskadiget bilerne, hvilket giver nogle urealistiske overhalingsforsøg, og overhalinger.

Det Virtuelle løb fra Monaco, viste at vi i den grad mangler at se et rigtigt løb.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vettel, Wolff og Aston Martin: En plan B? Gang i Vettel rygterne »