Breaking: Ocon ind - Haryanto ud

Rio Haryantos sæde hos Manor er nu fortid. Hans sponsorer stoppede betaling og så var sædet væk. Renault og Mercedes-reserven, Esteban Ocon har fået sædet fra og med første løb efter sommerferien.

Renault præsentation 2016 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/8 2016 klokken 11:08

Manor Racing har officielt meldt ud, at Rio Haryanto nu er fortid hos holdet og at det nu er Esteban Ocon, der skal køre for holdet ved siden af Pascal Wehrlein.

Ocon og Wehrlein hører begge til hos Mercedes og det er Mercedes' tætte involvering med Manor, der har hjulpet Ocon til at få sin Formel 1 grand prix-debut.

"Vi er meget glade for at kunne byde Esteban Ocon velkommen som en del af Manor formel 1 holdet," udtalte Manor chef Dave Ryan.

"Vi har fået en fantastisk start på sæsonen, hvor vi virkelig har formået at løfte vores indsats, som vi nu styrker med at indsætte Ocon," tilføjede han.

"Jeg er sikker på, at når vi kommer til Spa, bliver det som ekstra stærke udfordrer til vores nærmeste konkurrenter," sluttede Dave Ryan.

Ocon selv, er naturligvis glad for at have fået chancen og ser frem til at blive holdkammerat med manden han afløste i DTM.

"Jeg er meget spændt på at få min Formel 1-debut her senere på måneden. Til med på Spa, der nærmest er som hjemmebane for mig," lød det fra en meget glad Ocon.

"Jeg føler mig klar til opgaven og vil gerne samtidig takke Renault for at have hjulpet mig med at blive klar!"

"Tak til Renault Formel 1 Sport og Mercedes for at arbejde sammen, så det blev muligt," sluttede Ocon.

Nu bliver det så endnu vigtigere for Kevin Magnussen at slå Manor-racerne, da Ocon fortsat bejler til det ene Renaultsæde.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Force India gør det svært for Perez Williams uforstående overfor problemer »