Force India gør det svært for Perez

Sergio Perez og hans mexicanske sponsorer leder efter sigende efter et bedre sæde til mexicaneren, men den opgave gør Force India meget svær.

Sergio Perez med underlige solbriller . Copyright Sahara Force India

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 9/8 2016 klokken 11:08

Force India har kontrakt med både Nico Hülkenberg og Sergio Perez til den kommende sæson, men derfor er det ikke sikkert at de begge kører for holdet. For nogle uger siden var Sergio Perez nemlig ude at fortælle, at han godt nok har kontrakt med Force India, men det er hans mexicanske sponsorer som bestemmer hvor han skal køre. Det bliver dog ikke en nem opgave at finde et bedre sæde til Sergio Perez, ja faktisk umuligt, hvis man spørger Force India.

Sergio Perez
Copyright Sahara Force India


Bob Fernley, som er teamchef for det indiske team, mener nemlig, at Force India gør det meget svært for Perez og Co, når det kommer til at finde et andet sæde.

"Vi er nødt til at gøre den beslutning så svær for dem som muligt. Det kan vi gøre ved at beholde begge kørere, fordi vi så vil være det fjerde bedste hold, eller i hvert fald et af de hold som kæmper om fjerdepladsen i Formel 1. Holder vi den position kan de kun finde sæder som er lige så gode som os, eller dårligere. Derfor gælder det for os om, at arbejde hårdt, så vi mindsker deres muligheder," lyder det fra Fernley.

Nico Hülkenberg og Sergio Perez
Copyright Force India


Nogle af de muligheder som Sergio Perez og hans sponsorer kigger på er Williams og Renault. Det britiske team vil betyde, at Perez bliver på samme niveau, fordi det er Williams og Force India som kæmper om den vigtige fjerdeplads. Et skifte til Renault vil lige pt. betyde et skridt eller to ned af rangstigen, men da det er et fabrikshold kan det hurtigt vende. Så spørgsmålet er, hvad de beslutter sig for.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hamilton bekymret over udskydelse af Halo Breaking: Ocon ind - Haryanto ud »