Dækvalg til Ruslands Grand Prix

Trods at dækkene knapt nok er blevet kolde efter weekendens strabadser i Kina, har kørerne allerede valgt de dæk, som de vil bruge i Rusland.

Ruslands GP 2015 . Copyright Pirelli

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 19/4 2016 klokken 14:04

Det er ikke lang tid siden det sidste gummi blev kørt af dækkene til det kinesiske grand prix, men kørerne har allerede valgt de dæk som de vil benytte til det næste Formel 1-løb i Rusland. Nederst i denne artikel kan i se et billede over, hvordan de forskellige kørere har valgt at fordele deres dæk.

Dæk
Klik på billedet for at vise i fuld størrelse.
Copyright Pirelli


Det er dog hver at bemærke, at denne gang har de forskellige teams valgt at have samme antal af hvert dæk til begge deres kørere. Til de tre foregående grand prix'er har man ellers set nogle teams kørere have to forskellige strategier, men sådan er det altså ikke denne gang.

Med hensyn til de forskellige dækstrategier springer det helt klart i øjnene, at Red Bull og Haas hver især har valgt at tage 10 sæt supersoft-dæk med. Det kunne godt være et tegn på de vil ud og køre hurtigt med nogle korte stints. Så er spørgsmålet bare, om det er den rigtige taktik.

Det omvendte kan man sige om Manor, som er de eneste der har taget to sæt mediumdæk med. Det kan måske være fordi de tænker på at køre længere stints. Men det er alt sammen kun gætterier.

Dækvalg til det russiske Grand Prix
Klik på billedet for at vise i fuld størrelse.
Copyright Pirelli Media

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Palmer: Værste weekend i min karriere Paul Hemberys trusler virkede! »