Officielt: HAAS tager et år mere med de samme

HAAS Formel 1 holdet, har officielt bekræftet, at de bibeholder deres kører line-up i mindst endnu en sæson. Således får vi et år mere med Nikita Mazepin og Mick Schumacher som holdkammerarter.

Aserbajdsjans Grand Prix 2021 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/9 2021 klokken 13:09

Der har været mange rygter fremme om, at Mick Schumacher ville skifte hold over til Alfa Romeo efter denne sæson, for at komme tættere på en mere erfaren kører og væk fra Nikita Mazepin.

Men således bliver det ikke, da HAAS nu officielt, har bekræftet, at de tager mindst en sæson mere med de to kørere.

"Vi er glade for den stabilitet de har vist og udviklingen af dem, har over sæsonen, gået i den rigtige retning," lød det fra Gunther Steiner i pressemeddelelsen.

Med de nye tekniske regler for 2022, forventer HAAS at blive konkurrencedygtige igen, efter de har valgt at bruge størstedelen af deres budget, på udviklingen af 2022 raceren.

"De nye tekniske regler for 2022, holdt sammen med vores dedikerede tekniske stab og det udvidede samarbejde med Ferrari, giver os håb om, at vi vil være mere konkurrencedygtige i 2022," udtalte Steiner yderligere.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes favoritter til Ruslands GP Verstappen og Hamilton i ordkrig »