Kopi-mestre

Det nuværende Aston Martin hold, der tidligere kørte under navnet Racing Point, ser ud til at være mestre i at kopiere. Denne gang har de dog ikke set efter hos Mercedes.

Aston Martin . Copyright Aston Martin

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/5 2022 klokken 13:05

Når Formel 1 løbet i denne weekend afvikles i Barcelona, vil det være med en, nærmest, helt ny Aston Martin racer til start.

Der er endnu ikke officielle billeder ude af den "nye" racer, men de billeder der florere på nettet viser, at der er lavet så meget om på deres bil, at det nærmest er at betragte som en helt ny bil.

Sidst holdet gjorde det, fik de tilnavnet den lyserøde Mercedes, men denne gang er det ikke Mercedes man har set ekstra meget på, men derimod den bil som de fleste ser som den hurtigste for tiden, nemlig Red Bull raceren.

De har ændret så meget på bilen, at den allerede har fået tilnavnet "Den grønne Red Bull".

Der er dog meget mere i en Formel 1 racers aerodynamik, end det man kan se på skallen, især med de nye biler hvor bunden suger sig fast til asfalten.

Så selvom Aston Martin har fanget meget, betyder det ikke at vi vil se hvor godt en Red Bull ville kører, med Mercedes Power.

Det bliver dog interessant at se, hvor de er efter disse markante opdateringer.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Spaniens GP: Løbsoptakt Spaniens GP: 1. Frie træning »