Mercedes med årets mulighed

Mercedes er ved at finde formen, efter en hård sæson med den nye W13. I USA var det kun den ustoppelige Verstappen der formåede at overgå Hamilton, men Mexico kan være banen, hvor de sikre sig årets første sejr.

Italiens Grand Prix 2022 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/10 2022 klokken 12:10

Lewis Hamilton har ikke kørt en eneste sæson i Formel 1, uden mindst en sejr. Men som det ser ud nu, kunne 2022 blive den første.

Inden Formel 1 feltet kom til Mexico, havde Lewis Hamilton ingen tro på, at det kunne være her, at det endelig skulle lykkes for dem, men simuleringsdata tyder på, at det er lige her, at Mercedes har den største mulighed for endeligt at vinde.

Et af de store problemer med Mercedes W13 raceren er, at den genererer et stort sug efter sig, hvilket betyder at de har en markant ringere tophastighed end konkurrenterne.

Banen i Mexico, har en lang langside, som taler mod Mercedes, men da banen er placeret højt, hvilket betyder at luften er tyndere, er der noget der tyder på, at deres "drag" ikke kommer til at få så stor betydning.

Med en højere tophastighed ned af langsiden, vil Mercedes kunne følge bedre med de hurtige Red Bull og Ferrari racere, samtidig med at de angiveligt er bedre i sving.

Så hvis data holder, kan det være weekenden hvor Mercedes endelig vinder et løb i 2022 sæsonen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« FIA-forvirring: tager point fra Magnussen Mexicos GP: 2 frie træning »