Wolff: Bottas kører også i 2021

Efter Russell’s imponerende præstation i foregående løb i Bahrain, har der været rygter om, at Bottas kunne miste sit Mercedes-sæde i 2021, men det afviser Toto Wolff nu.

Sakhirs Grand Prix 2020 . Copyright Mercedes AMG

Af: Simon Kraglund (sk@bmf1.dk) d. 13/12 2020 klokken 18:12

Valtteri Bottas underskrev tidligere på sæsonen en ny et-årig aftale med Mercedes, men det er set før, at kontrakter bliver brudt før tid, men det sker ikke i dette tilfælde, lyder det fra Mercedes-bossen.

“Han fortsætter med at køre i vores bil. Jeg kan hermed bekræfte det. Vi har en kontrakt med Valtteri,” Udtaler Toto Wolff ifølge motorsport.com

“Han kører for os næste år. ‘Du bliver nødt til at sparke mig hårdt et følsomt sted, hvis jeg nogensinde skal miste min loyalitet’, og jeg er loyal overfor mine to kørere.”

“På samme måde, som jeg er loyal overfor vores juinor-kørere. George leverede et fænomenalt stykke arbejde i sidste weekend. Han fortjener at sidde i en god bil en dag.”

Valtteri Bottas har haft en svær afslutning på sæsonen, noget som hans boss også har bemærket, men østrigeren mener, at Bottas har været meget uheldig.

“Jeg kan relatere til Valtteri’s situation, fordi når du har denne her super hurtige teamkammerat, som har vundet syv verdensmesterskaber, og Valtteri har leveret nogle rigtig gode præstationer imod Lewis."

“Han vandt det første løb i Østrig, og han har været på pole op til flere gange, og han skulle have vundet flere løb, hvis det ikke var på grund af røde flag eller punkteringer.”

Holdchefen erkender også, at Russell og Bottas stod to vidt forskellige steder gående ind til det andet løb i Bahrain.

“Sidste weekend handlede alt om George. George havde intet at tabe, og Valtteri havde intet at vinde.”

Finnen sluttede sæsonen af på andenpladsen i Abu Dhabi foran Lewis Hamilton som tog den sidste plads på podiet.

OM SKRIBENTEN

Simon fra BMF1 Simon er forholdsvis ny på BMF1, og han har set Formel 1 siden 2005, så det er det meste af hans liv.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Abu Dhabis GP: Løbet LIVE Albon: Jeg har gjort det godt »