Vettel dementerer – delvist

Sebastian Vettel dementerer nu rygterne om, at han er tæt på at skifte farve fra rød til lyserød næste sæson. Han forhandler med Stroll-teamet, men han er langt fra en aftale med dem. Desuden er tyskeren stadig på talefod med Red Bull.

Steiermarks Grand Prix 2020 . Copyright Ferrari

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 17/7 2020 klokken 09:07

„Der findes endnu ikke en kontrakt, som jeg kan skrive under på, og jeg har ikke skrevet under på noget for næste år,” udtaler tyskeren til italienske Sky.

Generelt er han "ikke så tæt" på en aftale med Racing Point eller et andet Formel 1-team, "som alle andre tror,” siger Vettel.

”Hvis det var sådan, ville jeg nok sige det. Eller måske ikke…”

"Sandheden er, at jeg ikke er tæt på [at skrive under]. Det komme ikke til at ske de næste par dage. Det kommer til at tage lang tid, for jeg bliver nødt til at forstå hele situationen for at kunne finde ud af, hvad jeg synes om, og hvad jeg ikke synes om.”

Der spekuleres i øjeblikket i, om Perez har en klausul i sin kontrakt, der gør, at den kan ophæves inden udgangen af juli i år, så han kan gøre plads til Vettel næste år. Dermed skal der findes en løsning denne måned.

Vettel ville nok helst skifte til Red Bull, hvis han fik lov. Han har tidligere udtalt, at han gerne ville tage imod et tilbud fra det østrigske hold, og Vettel ses ofte tale med de forskellige Red Bull-bosser som f.eks. Helmut Marko og Dietrich Mateschitz.

Men den mulighed er blevet skudt ned flere gange af Red Bull, så hvis Red Bull alligevel skulle vælge Vettel i stedet for Albon, ville de fremstå lidt utroværdige.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Williams fortsætter med samme kørere HAAS overvejer fremtiden »