Perez forhandler med HAAS

Rygtet om at Sebastian Vettel er på vej til Aston Martin, som Racing Point hedder efter denne sæson, tager til. Det forlyder nu, at Perez' manager Julian Jacobi er i tæt dialog med HAAS.

Racing Point . Copyright Racing Point

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/7 2020 klokken 09:07

Alle ved, at Sebastian Vettel ikke vil køre for Ferrari efter denne sæson, uanset om det ender med at Binotto bliver fyret, som vi skrev om i nyheden om Antonello Coletta.

Men den tyske firedobbelte verdensmester lader ikke til at være klar til at stoppe i Formel 1. Samtidig er der flere, som godt kunne se ham på deres hold, ikke mindst på grund af tyskerens store reklameværdi.

I 2021 vender Aston Martin-mærket tilbage til Formel 1, når Racing Point bliver omdøbt til det legendariske engelske mærke, hvilket betyder, at der kommer til at være endnu mere fokus på holdet.

Derfor er der stor interesse for at få Sebastian Vettel over på deres hold, hvilket betyder at en af de nuværende kørere skal ud og finde et nyt sæde, hvis han vil forblive i Formel 1.

Lance Stroll er selvskrevet til sit sæde, da hans far netop købte holdet, for at junior skulle få en bedre bil. Det betyder, at Perez trods en kontrakt der noget siger andet, er manden der ryger ud, såfremt det lykkes for Racing Point og Vettel at blive enige.

Det er der mere og mere og mere, der tyder på at de gør, hvilket har fået Sergio Perez' manager, Julian Jacobi, til at se sig om efter et andet sæde.

Her kan det se ud til at HAAS har det mest interessante sæde, da både Kevin Magnussen og Romain Grosjean står uden kontrakt efter denne sæson.

For HAAS er Perez' en yderst interessant kører, da han kommer med nogle virkelig stærke sponsorer, hvilket det amerikanske hold trænger til, især efter fuseren med Rich Energy.

Kevin Magnussen har meldt ud, at han er meget sikker på, at han beholder sit sæde. Modsat har vi ikke hørt noget lignende fra Grosjean.

Magnussen skubbede Perez ud fra McLaren, men har længe haft en sideløbende karriere med mexicaneren, hvilket tidligere ville have givet gnister. Men begge er blevet ældre og mere modne.

At de to kan ende med at blive kollegaer hos HAAS kan gå hen og blive meget interessant, og der er ingen tvivl om, at Perez er en bedre kører end Grosjean, så det vil også være rigtigt godt for holdet.

Det forlyder fortsat, at Racing Point vil annoncere Vettel, når Formel 1-feltet kommer til Silverstone.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Daniel Ricciardo: Vi har forbedret os Magnussen lancerer ny webshop »