Steiner: Vi har 10 kørere på vores ønskeliste

Haas’ italienske holdchef, Güenther Steiner siger, at de har 10 kørere på deres ønskeliste forud for 2021-sæsonen.

Australiens Grand Prix 2020 . Copyright Haas F1

Af: Simon Kraglund (sk@bmf1.dk) d. 15/9 2020 klokken 16:09

Da Sergio Perez annoncerede sit exit hos Racing Point efter denne sæson, var det åbenlyst, at Sebastian Vettel skulle erstatte ham.

Nu er Sergio Perez blevet ledig på markedet for Haas, og teamchefen er naturligvis blevet spurgt ind til om mexicaneren kunne være en mulighed for det amerikanske hold.

“Jeg respekterer ham meget højt, du ved hvad han har gjort. (Jeg mener, som der altid er blevet sagt, også med Sebastian Vettel), (det er ærgerligt at miste ham fra Formel 1). Det samme med Nico Hulkenberg, som heller ikke er her længere," udtaler Steiner ifølge motorsport.com

Teambossen er ikke nervøs for fremtidens kørersammensætning, fordi han vurderer, at der er mange gode kørere derude, og holdchefen siger, at der er helt op til 10 kørere på Haas’ ønskeliste.

“Vi overvejer alle kørere, som er på markedet. Vi ligger alt på bordet, og så ser vi, hvad vi gerne vil have. hvad har vi lyst til at gøre? Vil vi fortsætte med de kørere, som vi har? Vil vi have erfarne kørere? Vil vi begynde på at have unge kørere? Vil vi mixe det op? Alt er lagt på bordet,” lyder det fra italieneren.

“Det er fantastisk, at der er så mange muligheder for tiden. Det er derfor, at du ser mig være meget rolig, fordi der er kun tyve sæder, og vi har potentielt set ti personer, som kunne levere et godt arbejde, hvilket er godt. To af dem har vi allerede.”OM SKRIBENTEN

Simon fra BMF1 Simon er forholdsvis ny på BMF1, og han har set Formel 1 siden 2005, så det er det meste af hans liv.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Masi provokeret af beskyldninger McLaren: Vi har været troværdige overfor Ricciardo »