Breaking: Vettel til Aston Martin i 2021

Så er det en kendsgerning. Sebastian Vettel skifter til det kommende Aston Martin fra næste sæson.

Ferrari . Copyright Ferrari

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 10/9 2020 klokken 10:09

Fra næste sæson skifter Racing Point navn til Aston Martin, og i samme ombæring har teamet også lige indgået kontrakt med Sebastian Vettel. Det oplyser Racing Point her til morgen.

Aftalen er faldet på plads efter at den firedobbelte verdensmester i flere måneder har været sat i forbindelse med det kommende Aston Martin F1-team.

Rygterne blev forstærket af at Vettel var blevet set køre i bil sammen med Racing Points hovedejer, Lawrence Stroll, samtidig med at teamets ene kører, Sergio Perez, i går offentliggjorde, at han stopper hos de pinkfarvede, drikkevandsstøttede biler.

Nu er aftalen altså en kendsgerning, og det var en tilfreds Sebastian Vettel, der kunne annoncere skiftet til det britiske team.

"Jeg er glad for endelig at dele denne spændende nyhed om min fremtid," sagde tyskeren på Mugello.

”Jeg er ekstremt stolt over at sige, at jeg bliver Aston Martin-kører i 2021. Det er et nyt eventyr for mig med et ægte legendarisk bilfirma."

Sergio Perez har fået Covid-19 op til det britiske Grand PrixSædet er klar til Sebastian Vettel.
Copyright BWT Racing Point


”Jeg har været imponeret over de resultater, holdet har opnået i år, og jeg tror, at fremtiden ser endnu lysere ud."

"Lawrence's (Stroll, red.) energi og engagement i sporten er inspirerende, og jeg tror, at vi kan bygge noget meget specielt sammen."

"Jeg har stadig så meget kærlighed til Formel 1, og min eneste motivation er at køre forrest i feltet. At gøre det med Aston Martin vil være et kæmpe privilegium," lød det fra den kommende Astin Martin-chauffør.

Man er ikke i tvivl om, at Lawrence Stroll mener det seriøst, når han som hovedaktionær har kastet sig over sportsvognsfabrikken Aston Martin. Således har investorkredsen offentliggjort, at man planlægger at bygge en helt ny fabrik til det "nye" F1-team. Bygningerne kommer til at ligge i umiddelbar tilknytning til Aston Martins nuværende og nye kompleks i St. Athan, i det sydlige Wales.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Breaking: Perez forlader Racing Point Schumacher til Alfa Romeo? »