Red Bull udelukker Gasly

Red Bull udtaler, at de ikke overvejer at forfremme franske Pierre Gasly igen, selvom han har leveret rigtig godt hos Alpha Tauri i denne sæson.

Spaniens Grand Prix 2020 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Simon Kraglund (sk@bmf1.dk) d. 2/9 2020 klokken 13:09

For et år siden blev den 24-årige racerkører degraderet fra Red Bull til søsterholdet Alpha Tauri, hvor han har leveret.

Alexander Albon overtog Gaslys plads hos Red Bull, men ligesom franskmanden er Albon også blevet kritiseret for hans præstationer.

Derfor er der lige pludselig kommet på tale, at Pierre Gasly skulle vende tilbage til Red Bull, men det afviser holdchef, Christian Horner.

Christian HornerChristian Horner
Copyright BMF1


“Jeg synes, at Gasly præsterer rigtig godt i det miljø som Alpha Tauri har givet ham,” lyder det fra teamchefen, ifølge motorsport.com

“Jeg synes, at blien er god i år (Alpha Tauri bilen) og jeg tror, måske det er en nemmere bil at køre, end vores egen har været til tider.”

“Men jeg synes, at Alex, hans præstationer om søndagene har været rigtig stærke. Han kørte endnu et stærkt løb (i Belgien). Måden han forsvarer på, hans overhalinger, og hans angreb er altid meget stærke, og jeg synes, at vi er på rette vej.”

“Jeg synes, at det er godt at se Pierre er kommet tilbage, hvor han viser sin fart, hvilket forklarer, hvorfor han stadig er en del af programmet. Men vi er tilfredse med den måde tingene er på.”


OM SKRIBENTEN

Simon fra BMF1 Simon er stor Formel 1 fan og har fulgt sporten tæt siden 2005.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferrari opgiver 2020 Monza: 250 læger og sygeplejersker på tribunerne »