Kvyat i det varme sæde

Til trods for at Red Bull har meldt ud, at de har fuld tillid til Albon, er der begyndt at tegne sig et billede af, at det er Kvyat der står overfor at skulle gøre plads til Albon.

Steiermarks Grand Prix 2020 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/8 2020 klokken 12:08

Dr. Helmut Marko, der er Red Bull's rådgiver på kørersiden, udtaler at Daniil Kvyat ikke har vist det niveau, som de havde forventet af ham i år.

Kvyat, der efter Vettels stop hos Red Bull, blev promoveret til 1. holdet, for efterfølgende at blive sendt tilbage og sidenhen blive fyret helt, inden han meget overraskende formåede at komme tilbage til Toro Rosso, har vært under stigende pres for at performe bedre.

I takt med at presset stiger på Alexander Albon på Red Bull holdet, er Red Bull ledelsen begyndt at se på en udvej for Albon, ved at rykke ham tilbage på junior holdet, der nu hedder AlphaTauri.

For at få plads til Albon, skal man af med en af holdets nuværende kørere og det er tydeligt, at det ikke bliver en af dem, der bliver rykket op, så man laver en byttehandel mellem de to hold, som man gjorde med Kvyat og Verstappen.

Når Marko udtaler, at Kvyat ikke performer som forventet, er det et klart tegn på, at det er Kvyat der står overfor en fyreseddel og at det kan være meget snart, hvis ikke Albon gør det markant bedre i Belgien.

"Ja, Daniil yder ikke som forventet, hvilket vi taler med ham om," udtaler Helmut Marko. "Men vi bakker stadig fuldt ud op om ham!"

En opbakning som de også siger de giver til Albon, men som alle ved, er en lille advarsel om, at det er ved at være slut.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Festen slutter på Monza Breaking News: Williams solgt »