Ferrari opgiver 2020

Mattia Binotto udtaler, at 2020 er kørt for holdet, men at de forventer at komme stærkt igen i 2021. Der fokuseres primært på udvikling af næste års motor, da man erkender at det er der de er gal på den i år.

Belgiens Grand Prix 2020 . Copyright Ferrari

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/9 2020 klokken 08:09

Mattia Binotto er en presset mand, men står samtidig ved, at det er ham der har det overordnede ansvar for holdet og således også er ham, der skal stå til ansvar for den totalt fejlede Ferrari i Formel 1 i år.

Et af holdets helt store problemer, er deres motor. En motor som er markant svagere end de øvrige holds og som de ikke må lave opgraderinger på.

Det har fået Binotto til at bekende, at 2020 sæsonen er kørt for holdet, som nu retter al udvikling mod 2021 bilen.

"Hele holdet er ansvarlige og jeg er chef for holdet. Nu har vi behov for at se fremad," kom det direkte fra Binotto i et interview op til det italienske Formel 1 Grand Prix.

"Når jeg kikker tilbage på de forskellige stadier, kan jeg se at vi skal langt tilbage for at finde den stabilitet vi søger. Så vi bliver nød til at være tålmodige," tilføjede han.

"Sæsonen er nærmest ovre for os, på grund af at motorudviklingen er frosset i år, så vi bliver nød til at se frem og sikre, at vi sætter os i en bedre position i 2021."

"De nye motorer for 2021, må blive udviklet løbende på de nye komponenter, hvilket er godt for os," sluttede Binotto.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Belgiens GP: Dagen Derpå Red Bull udelukker Gasly »