Palmer håber på store fremskridt

Renault havde ikke en særlig god sæson i 2016, så derfor håber Jolyon Palmer, at de gør store fremskridt i den kommende sæson.

Jolyon Palmer. . Copyright Renault Sport

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 26/12 2016 klokken 12:12

Renault vendte tilbage til Formel 1 i 2016, efter at de ikke havde haft et fabriksteam med i feltet siden 2010, hvor man valgte at sælge teamet til Lotus. Teamet klarede sig forholdsvis godt under Lotus-tiden, hvilket gav forhåbninger om, at det franske team kunne have været et team i midten af feltet men sådan skulle det altså ikke være. Teamet havde en forfærdelig sæson, hvor det ikke lykkedes Kevin Magnussen og Jolyon Palmer, at score mange point.

Jolyon Palmer.
Copyright Renault Sport


Derfor håber Jolyon Palmer at teamet vil gøre store fremskridt i den kommende sæson, så de kan kæmpe med, hvor det er lidt sjovere.

"Jeg tror vi vil gøre store fremskridt i den kommende sæson, fordi vi viste fra starten af sidste sæson, at det ville blive en meget svær sæson. Skal jeg være ærlig, så synes jo dog vi gjorde det bedre, end man kunne forvente. Op til den næste sæson har vi haft mere tid til at fokusere på bilen, så derfor tror jeg vi vil gøre det bedre," lyder det fra Jolyon Palmer.

Jolyon Palmer og Kevin Magnussen.
Copyright Renault Sport


Renault har op til den kommende sæson sendt Kevin Magnussen til amerikanske Haas, mens man har hentet tyske Nico Hülkenberg ind fra Force India. Det har man gjort i håb om, at den tidligere Le Mans-vinder kan hjælpe teamet til at tage et skridt tættere på toppen og hjælpe dem til at hente lidt flere point, end man formåede at gøre i sidste sæson.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Perez: Næste år kan vi komme i top 3 Kevin: Stoffel er heldig »