McLaren afviser ikke Porsche

Mens Aston Martin kategorisk har afvist at de vil partner op med Porsche, er McLaren chef, Zak Brown, langt mere åben, til trods for at han er meget glad for samarbejdet med Mercedes.

Tysklands Grand Prix 2019 . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/11 2022 klokken 11:11

McLarens tidligere topchef, Ron Dennis, har tidligere udtalt, at man ikke kan vinde et verdensmesterskab i Formel 1 som en kundehold.

Den udlægning er den nuværende chef, Zak Brown, slet ikke enig i, da han understreger at de motorer de har fra Mercedes, er identiske med dem som Mercedes selv bruger.

Men nærmest i samme åndedrag, udtaler han, at der naturligvis er fordele ved at være et fabrikshold, hvilket åbner op for Porsche.

"Mercedes har været rigtig gode for os gennem tiden, hvilket vi ikke ser nogen grund til at der skal ændres på," udtalte Brown.

"Vi er dog ikke i tvivl om, at der er fordel ved at være et fabrikshold, men det er ikke noget vi har i tankerne som det er nu," tilføjede han.

En stor åbning, der kunne tyde på at McLaren og Porsche er i forhandlinger, selvom ingen af dem officielt bekræfter det.

Lige nu, ser det ud til at Porsche kun har McLaren og Williams, som mulige åbninger for at komme ind i Formel 1 i 2026.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Aston Martin afviser Porsche Ocon glad for at Alonso er væk »