Aston Martin afviser Porsche

Den nye Formel 1 fabrik, Aston Martin er ved at opfører, skulle blive helt ekstraordinær, samtidig forsøger Porsche fortsat at finde en plads i Formel 1, hvilket Aston Martin så afviser bliver hos dem.

Aston Martin . Copyright Aston Martin

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/11 2022 klokken 09:11

Aston Martins nye Formel 1 fabrik, vil ikke få kapacitet til at producerer egne motorer, bekræfter deres ejer Lawrence Stroll, der samtidig understreger, at et samarbejde med Porsche er udelukket, da de to mærker er for store konkurrenter udenfor banen.

Der har været mange forlydender fremme om, at Aston Martin skulle bygge deres egne motorer, hvilket kun vil være med til at bakke op under mærket og deres ambitioner om at være blandt de absolut bedste, til at leverer super-luksus biler til de rige.

Men sådan skal det ikke være, ifølge Stroll, der hellere vil bruge ressourcerne på selve bilen og fortsætte samarbejdet med Mercedes på motorsiden, hvilket de også gør på deres gadebiler.

At man så skulle være interesseret i at erstatte Mercedes med Porsche, er heller ikke noget Stroll kan se ske, da det vil have en for stor indvirkning på mærkets gadebiler, som han ikke kan forestille sig, vil kører med Porsche motorer.

Det betyder at Porsche endnu ikke har fundet et hold, som de kan samarbejde med i Formel 1.

Porsche har dog ikke opgivet tanken endnu, hvilket igen får rygtet om at de er i færd med at opkøbe McLaren, til at blusse op igen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hvad nr har kørerne og hvorfor? McLaren afviser ikke Porsche »