Massa: Bilen er min!

Felipe Massa fik som bekendt en bil af Williams da han stoppede karrieren, en bil som han bestemt ikke vil af med igen.

Felipe Massa. . Copyright Williams F1 Team

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 22/1 2017 klokken 10:01

De fleste regnede med at de to sidste løb i sidste sæson ville blive de to sidste løb, hvor man så Felipe Massa i en Formel 1-bil. Det gjorde brasilianeren og Williams teamet da også, så derfor gjorde man et stort nummer ud af Massas farvel. Til det brasilianske grand prix havde Massas bil et lidt anderledes design, hvor der Massa i stedet for Martini og sådan noget på bilen. Den bil kunne teamet ikke selv bruge til noget efterfølgende, så derfor fik brasilianeren bilen i gave, til den fest der blev holdt for ham i Abu Dhabi.

Felipe Massa.
Copyright Williams F1 Team


Sådan så det ud inden jul, men i det nye år er det som bekendt kommet frem, at Felipe Massa skal kører for Williams endnu en gang. Det har brasilianeren det fint med, specielt fordi han har fået lov til at beholde sin bil.

"Det er min, det er min. Jeg så bilen på fabrikken den anden dag og den har stadigvæk mit navn på. Jeg havde en fantastisk følelse med hensyn til de to sidste løb, specielt løbet i Brasilien. Nu er det hele så vendt op og ned, så nu har jeg indstillet mig på, at jeg skal fortsætte og ud for at leverer. Jeg blev godt nok overrasket da Claire Williams ringede og spurgte om jeg ville kører igen, men jeg sagde hurtigt ja, fordi motivationen er der," lyder det fra Felipe Massa.

Felipe Massa og Lance Stroll.
Copyright Williams F1


Felipe Massa skal altså endnu en gang tørne ud for Williams, et team han har kørt for siden 2014. Her skal brasilianeren være mentor for det nye og unge Williams-talent Lance Stroll, som kommer ind til teamet som regerende europamester i Formel 3. Ved siden af rollen som mentor skal Massa naturligvis også forsøge at hente så mange point til teamet som muligt, så er spørgsmålet bare om de herre Massa og Stroll kan gøre det bedre end den femteplads Massa og Botts hentede i sidste sæson.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ingen beslutning taget om Silverstone Tom K fik bank af tidligere F1-kører »