Indbydelse: Hjælp os at interviewe Kevin

Det er sandsynligvis enhver Formel 1-fans drøm at få lov til at interviewe en af sine favoritkørere, men muligheden er så godt som ikke-eksisterende – lige indtil nu.

Kevin Magnussen . Copyright Renault Sport

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 29/8 2016 klokken 19:08

Synes du også, at sportsjournalisters spørgsmål generelt begrænser sig til det til bevidstløshed benyttede ”hvordan-føles-det-spørgsmål”? Har du selv en sportsjournalist gemt i maven? Og kunne du i særdeleshed tænke dig at interviewe en Formel 1-kører? Det sidste er vi ret sikre på.

Så har du chancen for at vise, hvordan det skal gøres. Nu kan du nemlig komme til at, om end ikke direkte interviewe, så i hvert fald stille spørgsmål til Kevin Magnussen.

I forbindelse med Italiens Grand Prix på Monza i næste weekend har vi nemlig aftalt et eksklusivt interview med Renault Sport F1 og den danske kører, men i stedet for at vi stiller alle spørgsmålene til Kevin, vil vi også lade jer være med.

Du kan også stille spørgsmål til Kevin.
Copyright Renault Sport


Vi på BMF1 har selvfølgelig selv nogle særdeles kloge, indsigtsfulde og velovervejede spørgsmål til den 23-årige kører, men vi er også ret sikre på, at vores læsere kan gøre det bedre end gennemsnittet af danske sportsjournalister.

Vi indbyder derfor jer, vores tusindvis af læsere, til at skrive jeres spørgsmål i diskussionsforummet herunder eller på vores Facebook-side. Af naturlige årsager kan vi ikke love at bruge samtlige spørgsmål, men vi vil efter bedste evne vælge de bedste ud og offentliggøre hele interviewet i forbindelse med løbet på Monza eller kort efter i en senere artikel.

Kevin Magnussen. Spa-Francorchamps 2016.
Copyright Renault Sport


Vigtigt! Vi tager forbehold for at uforudsete omstændigheder kan ændre på vores aftale med Renault Sport F1. Som bekendt kom Kevin en smule udenfor ”track limits” i Eau Rouge i søndags, så en negativ lægeundersøgelse, kørerens nødvendige tilstedeværelse i forbindelse med opsætning af erstatningsbilen eller andet kan ændre vores aftale med kort varsel. Vi takker for jeres forståelse.

Så frem med tastatur, bærbar eller håndholdt enhed og skriv nogle intelligente spørgsmål til os. Deadline er onsdag d. 31. august kl. 23:59.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Verstappen afviser kritik FIA undersøger Kevins udstyr »