Honda klar med stor opdatering

Honda melder ud, at de vil komme med en af de helt store opdateringer til deres motorer, når Formel 1 feltet afslutter den europæiske tur i Italien. Denne opdatering skulle få dem op på Mercedes niveau!

Frankrigs Grand Prix 2018 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/6 2019 klokken 09:06

Da Honda kom tilbage til Formel 1, var der store forventninger til, at de igen kunne bringe McLaren med frem i fronten af feltet, men sådan gik det bekendt langt fra.

Efter bruddet mellem McLaren og Honda, er der dog kommet langt mere styr på det.

Det første år med Toro Rosso og Honda sammen, viste en stor positiv udvikling og nu hvor Red Bull også er skiftet over til Honda, er der begyndt at komme podieplaceringer til den japanske producent.

Nu melder Honda så ud, at de kommer med endnu en stor opdatering, inden Italiens Formel 1 Grand Prix på Monza, der skulle bringe dem endnu tættere på Mercedes.

Holder det stik, kan det meget vel tyde på, at det bliver Red Bull der bliver dem der får Mercedes væk fra fronten, frem for Ferrari, der ikke ser ud til at kunne finde deres egne ben.

Helmut Marko fra Red Bull melder ud, at de faktisk er klar med den nye motor allerede nu, men at det vil betyde at de vil få en grid straf, hvis de introducerede den nu.

"Skulle det vise sig, at der er så meget at hente ved at skifte nu, at det vil opveje en grid straf, vil vi overveje denne mulighed," kom det fra Helmut Marko til Auto Sport.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Optimisme omkring Kevin Canadas GP: Dækvalget »