Canadas GP: Vejrudsigten

Når Formel 1 feltet kommer til Canada, for at køre det næste Grand Prix i Montreal, venter der godt vejr og sommerlige temperaturer. Men vejret er meget foranderligt på disse kanter.

Canadas Grand Prix 2018 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/6 2019 klokken 09:06

I Montreal er der ofte sol og sommer det ene øjeblik, og regn og nærmest vinter det andet.

Med andre ord, hvis der er et sted hvor en vejrudsigt er vejledende, så er det for det canadiske Formel 1 Grand Prix, som bliver afviklet i den kommende weekend.

Fredag siges det, at det nærmest bliver sommer, som det vi kender fra Danmark. Temperaturerne rammer ifølge meteorologerne 22 grader og vinden skulle være rimelig let, med vindstød på omkring 38 km/t. Der er ingen melding om mulig regn, kun skyfri himmel og sol.

Lørdag ser det dog helt anderledes ud. Her skulle temperaturene falde markant, til blot 17 grader. Det skulle blive overskyet, dog uden at der skulle være regn i dem. Vinden ligger sig næste helt.

Søndag når vi skal se løbet, forudsiges det, at vejret skulle være tilbage til samme niveau som fredag, med temperaturer på omkring 21 grader, høj sol og lidt vind igen.

Men som sagt, i Canada er dette mere vejledende end noget vi kan regne med. Skulle det holde stik, er det dog til fordel for HAAS, der ser ud til at have det bedst, med en temperatur på omkring de 21-22 grader.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Monacos GP: Vejrudsigten Frankrigs GP: Vejrudsigten »