Optimisme omkring Kevin

HAAS har meldt ud, at de har lært meget omkring deres dæk, over de seneste løb, hvilket får dem til at se meget optimistisk frem til løbet i Montreal i den kommende weekend.

Günther Steiner . Copyright BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/6 2019 klokken 21:06

Da Kevin Magnussen ramte dækvinduet perfekt i Spanien, hvilket sendte ham forbi Grosjean som en raket, var det et meget vigtigt øjeblik for HAAS og resten af sæsonen.

Dæktemperaturen har været den absolut største udfordring for HAAS, og flere andre hold, i år.

Der er ingen tvivl om, at deres bil er hurtig, men de har ikke formået at kunne holde dækkene indenfor det meget vigtige vindue.

Det melder Günther Steiner nu ud, at de nu har en langt større forståelse af hvordan deres bil fungerer og hvordan de kan få deres dæk til at fungerer.

"Vi har en smule mere håb for det næste Grand Prix, end vi har haft de seneste uger. Vi har arbejdet hårdt på at lære at forstå, hvordan dækkene virker, og det ser ud til at vi klarede den opgave bedre i Monaco."

"Når vi også skal kører med soft dækkene i Canada, må det give os en lille fordel," tilføjede han.

"Men vi ved det ikke før på fredag. Vi kan ikke forudse noget før da. det eneste bevis du vil se, er når vi er færdige. Vejret og temperaturen i Canada, er også anderledes end i Monaco, men vi har troen på det," sluttede Steiner.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Williams med fremgang Honda klar med stor opdatering »