Fremgang for de nye baner

I år vil der være to helt nye baner med på Formel 1 kalenderen. En bybane i Hanoi og en i Holland. Begge har været udfordret på tid, men skulle være tilbage på sporet nu.

Hollandske racerfans . Copyright Michael Ewert

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/1 2020 klokken 15:01

1. nye løb vi vil se i 2020, er Vietnams Formel 1 Grand Prix i Hanoi. Dette løb bliver afviklet d. 5. april og bliver det 3. løb i 2020.

Løbet i Hanoi, bliver afviklet på en bybane, men selvom de fleste veje allerede eksisterede inden banen blev udtænkt, har de alligevel haft særdeles travlt.

Dels er der lagt ny asfalt på hele strækningen. Der er tilføjet kurver og der er også blevet bygget en stor hovedbygning, der vil rumme pit og VIP områder.

Der er kommet lidt billeder fra Hanoi, der viser at de er godt igang, men at der stadig mangler meget.

HanoiHanoi
Copyright Vietnam GP


HanoiHanoi
Copyright Vietnam GP


Mens der er en del information tilgængelig om Hanoi, er det langt mere sparsomt omkring det Hollandske Formel 1 Grand Prix.

Meldingen fra Holland er dog, at der er styr på det hele. De sager der har været, herunder miljø sager, er blevet afklaret og de er klar til at afvikle løbet, der bliver det 5. på kalenderen og således er det der vil åbne den Europæiske del af sæsonen, med løbet allerede d. 3 maj.

Hvis man logger ind på banens Formel 1 hjemmeside, som du finder her, vil du se, at de melder sig klar, men at der ikke er noget at se før fredag d. 17. januar.

Hos Rapido Travel er man sikre på at alt er på plads i Holland. Her tilbydes der billetter til dette Grand Prix, men hvis du vil dertil, skal du slå hurtigt til, da der er stor rift om dem.

Du kan finde Rapidos Hollands rejse her

BMF1 vil have folk med på denne rejse.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Stroll: Jeg skal blive bedre Hamilton klar til to år mere »