Hamilton klar til to år mere

Verdensmester Lewis Hamilton siges at være klar til at tage to år mere med Mercedes. Alt lader til at en kontrakt med Ferrari er skudt til hjørne.

Abu Dhabis Grand Prix 2019 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/1 2020 klokken 15:01

De siges, at Lewis Hamilton ikke længere er på jagt efter en kontrakt med Ferrari, men derimod er meget tæt på at forlænge sin nuværende aftale med Mercedes.

Red Bull chef, Christian Horner, udtalte for kort tid siden, at han ikke forventede at der ville være så stor udskiftning på holdene efter 2020 sæsonen, som pressen længe har lagt op til, snare tvært imod.

Noget tyder på at briten har ret i sine forventninger.

Max Verstappen valgte i sidste uge, at melde ud at han bliver hos Red Bull. Ferrari har forlænget med Charles Leclerc og nu tyder det på, at Lewis Hamilton tager to år mere med Mercedes.

Der er selvfølgelig andre interessante ledige sæder, da de tre andre sæder hos Red Bull, Ferrari og Mercedes ikke er bekræftet endnu, men det tyder på at der nu er sat gang i kontraktforhandlingerne for alvor, allerede inden sæsonen er skudt igang.

Lewis Hamilton melder samtidig ud, at han forventer at stille til start i år, stærkere end nogen sinde, som om at hans styrke over de seneste par år, ikke har været skræmmende nok.

Hamilton forventes at hive en årsløn fra Mercedes, med den nye kontrakt, på omkring 350 millioner kr. plus bonus.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Fremgang for de nye baner Formel 1-chef stopper »