Garde indgår forlig med Sauber

Efter en vandvittig retssag op til åbningsløbet i Australien, hvor Giedo Van der Garde fik rettens ord for, at han havde ret til det ene sæde hos Sauber, har de to parter nu indgået et forlig.

Giedo van der Garde . Copyright Sauber Motorsport

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/3 2015 klokken 15:03

Van der Garde er en færdig mand i Formel 1, hvilket han også selv har erkendt, efter det nu er blevet officielt, at han ikke kommer til at køre for Sauber, som han har indgået et forlig med.

16 millioner $ var det, der skulle til for at stoppe den meget anderledes sag.

I Australien fik Giedo Van der Garde rettens ord for, at han havde ret til det ene sæde hos Sauber, men da han mødte op i garagen op til 1. træning, valgte samtlige mekanikere at forlade garagen. Først da hollænderen igen forlod garagen, efter han havde forstået, at han næppe havde mekanikernes opbakning, vendte mekanikerne tilbage.

Det betød dog, at Sauber valgte at holde deres kørere inde under den første træning, hvilket imidlertid ikke lod til at gå ud over deres indsats under løbet.

Geido Van der Garde har efterfølgende meldt ud, at det var slutningen på hans Formel 1 karriere, hvilket nok ikke er helt forkert set.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Tag med os til Formel E Kevin til Williams? »