Kevin til Williams?

Bottas sidder ude med en rygskade, men Williams har ikke en reservekører på plads, selvom mange regnede med at Susie Wolff havde den plads. Nu spøger Kevin Magnussens navn i kulissen.

Kevin Magnussen . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/3 2015 klokken 11:03

Selvom alt tyder på, at Fernando Alonso er at finde i McLaren raceren igen, når Formel 1 feltet kommer til Malaysia, er det ikke nødvendigvis ensbetydende med, at Kevin Magnussen ikke er at finde på gridden.

I hvert fald ikke ifølge de seneste rygter fra pitten.

Det skal understreges, at der er tale om rygter, men hvis Kevin virkelig får chancen hos Williams, vil det måske være den største optur, han kan få i år.

Bottas er med meget stor sandsynlighed ude af løbet i Malaysia, måske endnu flere løb, efter han har fået en ryg/nakke skade, som følge af en lille flyvetyr under træningen i Australien.

Alt tyder på, at finnen skal en tur under kniven, hvilket betyder at han helt sikkert vil miste flere løb.

Kevin Magnussen er den reservekører, der bedst kan træde til, hvorfor det giver god mening at sætte ham i bilen frem for så mange andre, men det store spørgsmål er, om McLaren vil lade ham køre for Williams.

Vi følger udviklingen i sagen her på BMF1.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Garde indgår forlig med Sauber Kobayashi til Manor? »