FIA går ind i Alonso sagen

Den underlige ulykke, der sendte Fernando Alonso på hospitalet og Kevin Magnussen tilbage i testsædet, vil nu blive undersøgt nærmere af FIA.

Fernando Alonso . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/2 2015 klokken 10:02

Det er ikke kun de omkringstående Formel 1 fans, der ikke forstår McLaren uheldet, der under årets næstsidste vintertest sendte Fernando Alonso på hospitalet og efterfølgende hjem på sygeorlov. Nu har FIA også vist interesse for sagen.

Det betyder, at FIA vil indlede en officiel undersøgelse af uheldet, og hvad der virkelig skete med Alonso og McLaren raceren.

Sebastian Vettel, der sad på første parket i sin Ferrari, udtalte efter uheldet, at det var en meget mærkelig afkørsel, han var vidne til.

”Vi kørte relativt langsomt, omkring 150 km/t, da han pludselig rykkede til højre og ind i barrieren," kom det fra Vettel lige efter uheldet.

Alonso selv har udtalt, at han intet husker fra uheldet, hvilket ikke er unormalt, men alligevel underligt taget i betragtning af, at McLaren efterfølgende har påstået, at telemetrien fra bilen viser, at spanieren var ved bevidsthed, inden han ramte vægen.

Lige efter uheldet kontaktede McLaren pitten Alonso over radioen for at høre, om han var OK, og her fik teamet angiveligt en uforståelig besked retur, inden spanieren besvimede.

Vi ser frem til at høre, hvad FIA finder ud af, så vi kan få klarhed over, hvad der virkelig skete.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Manor Racing til start i Australien? Rosberg bedre forberedt »