Alonso fortsat indlagt

McLaren var hurtigt ude med en meddelelse om, at Alonso var OK efter sit underlige uheld i Barcelona søndag, men nu meldes det ud, at han skal blive på hospitalet endnu en nat.

Fernando Alonso . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/2 2015 klokken 13:02

Søndagens underlige uheld, hvor Fernando Alonso kørte sin McLaren racer i vægen med relativ lav hastighed, på et sted, der ikke normalt bliver kørt af på, er fortsat noget af et mysterium.

McLaren har forsøgt at feje det af bordet som et af de uheld, der bare sker, når der testes. Samtidig har teamet afvist at spanieren fik et stød af ERS systemet, men det er der bare ikke så mange, der køber.

Sebastian Vettel kørte lige efter Alonso, da uheldet indtraf, og tyskeren beskriver uheldet som underligt.

”Vi kørte ret langsomt, omkring 150 km/t, da han pludselig ryger til højre ind i barrieren,” udtalte Vettel efter uheldet. ”Det så ret underligt ud."

Alonso var ved bevidsthed, da han kom til hospitalet, men han havde pådraget sig en hjernerystelse, hvilket var grunden til, at man valgte at beholde ham over natten.

Hvorfor hospitalet valgte at beholde ham inde på intensiv afdeling, er også lidt af et mysterium, da der ifølge McLarens udmeldinger blot var tale om en helt almindelig overvågning af en patient med hjernerystelse.

Nu er det så meldt ud, at hospitalet har valgt at beholde Alonso endnu en nat, uden at der er kommet nogle forklaringer på hvorfor.

BMF1 ønsker Alonso alt vel og håber, at der blot er tale om en ekstra forsigtighed omkring ham, da han jo er en højt profileret spansk kører, som man vil gøre alt det bedste for.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Barcelona test 4 - Lotus på ny hurtigst Kimi vil være bedre uden Alonso »