Manor Racing til start i Australien?

Det tidligere Marussia hold, der ikke fik lov til at stille til start i Australien med deres 2014 racer, kommer måske alligevel til start i Australien. Deres 2015 racer er tæt på at være klar!

. Copyright Marussia F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/2 2015 klokken 15:02

Manor Racing ser ud til at trodse alle odds ved at komme til start, når Formel 1 sæsonen starter d. 15. marts i Australien.

I en pressemeddelelse fortæller holdet, at de at de er tæt på at være klar med deres 2015 racer, og at de har indgået en aftale med den britiske kører Will Stevens, der fik chancen for at køre Formel 1 sidste år for Caterham.

Manor holdet vil dog, hvis det lykkes at komme til start, stille med en helt ny og uafprøvet racer, så vi skal næppe forvente mirakler fra deres side.

Chassiset er, som tidligere, udviklet i samarbejde med McLaren, mens der også er genvalg til Ferrari som motorleverandør, hvilket betyder, at de kommer til at stille til start med en rimelig genkendelig pakke.

Hvem der sikrer sig holdets andet sæde, er der endnu ikke meldt noget ud om.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kevin skal teste FIA går ind i Alonso sagen »