Manor Ferrari

Når Manor-Marussia Racing efter planen kommer til start til Kinas Formel 1 Grand Prix, bliver det ikke med japansk Sake i tanken, men derimod italiensk Grappa.

Max Chilton . Copyright Marussia F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/2 2015 klokken 15:02

Ifølge Ferraris nye holdchef, Maurizio Arrivabene, har Ferrari indgået en aftale med Manor-Marussia holdet om, at italienerne skal levere motorer til teamet igen i 2015.

Ferrari var også leverandør til Marussia i 2014, hvilket var det bedste år, Marussia holdet nogensinde har haft, inklusiv årene, hvor de kørte som Virgin.

At Ferrari har valgt at indgå en ny aftale med holdet, er lidt af en overraskelse, da en del af den store gæld, Marussia efterlod sig, netop var gæld til Ferrari for ubetalte motorer. Men en ny aftale kan jo også hænge sammen med en betaling af den gamle gæld.

At det bliver Ferrari, og ikke Honda, der leverer motorer til det lille hold, er næppe en fordel for Kevin Magnussen, selvom en stor del af Manor-Marussia raceren er udviklet i samarbejde med netop McLaren.

Vi følger den fortsatte udvikling hos det hårdt kæmpende hold.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Rosberg tager sædet Barcelona test dag 2 - Tyren var hurtigst »