• Forside

US F1 beder om et års udsættelse

Tragikomedien, som det amerikanske US F1 team har udviklet sig til at være vil ingen ende tage. For halvanden uge siden søgte de fire løbs udsættelse, nu søger de et helt år. US F1 er villig til at lægge et kæmpe sikkerhedsbeløb i depositum.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 1/3 2010 klokken 08:03

På en video, der kan ses på amerikanske SPEEDtv fremgår det, at US F1 har søgt et års udsættelse, så de først vil deltage i Formel 1 i 2011.

For at vise FIA, at man mener det alvorligt vil teamchef Ken Anderson og YouTube-investoreren Chad Hurley lægge et stort syvcifret sikkerhedsbeløb.

Pengene skal vise, at US F1 rent faktisk agter at deltage i Formel 1, men at det er andre årsager end de økonomiske, der er skyld i den store forsinkelse.

Udmeldingen bekræfter samtidig, at Chad Hurley, som ellers var rygtet til at have forladt holdet, stadig er en aktiv del af programmet.

FIA’s tekniske chef Charlie Whiting var i sidste uge i Charlotte, North Carolina, hvor han inspicerede holdets hovedkvarter og fabrik. Hvordan det besøg er gået har det været svært at finde noget konkret omkring, men alt lige fra et par store brødristere til et lille værksted har været nævnt.

Holder man bladet F1racing, så er der i martsudgaven en artikel omkring US F1 team.