• Forside

US F1 søger udsættelse

Det amerikanske US F1-hold har nu offentligt erkendt at de ikke kan nå at blive klar til sæsonstarten på årets Formel 1-mesterskab, og søger nu om dispensation hos FIA.

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 20/2 2010 klokken 13:02

Det kan efterhånden ikke længere overraske ret mange at US F1 har problemer.

Økonomien har lidt svært ved at hænge sammen, og der er vedholdende rygter om a Chad Hurley, manden bag You Tube, vil, eller allerede har, trukket sit sponsorat til holdet.

Derudover har de ikke fået lavet deres racer færdig, og heller ikke fået ansat den anden kører til holdet endnu. Lopez, som allerede er ansat, siges at være blevet fritstillet, for det tilfælde at han kan få et sæde i et andet Formel 1-hold.

Velkommen til US F1, eller hedder det snart kun US?

Nu har US F1's medsifter, Ken Anderson, ansøgt FIA om mulighed for dispensation, således at de ikke behøver møde op til de 4 første løb i kalenderen, og således først vil stille til start i Barcelona.

FIA har ellers tidligere udtalt at alle hold, ifølge concordeaftalen, skal møde op til samtlige løb i mesterskabet, men dette slår ikke Ken Anderson ud. ”Jeg er sikker på at vi vil møde forståelse for vores situation, ” udtaler Anderson.

RELATEREDE NYHEDER