Williams kan blive Schumachers redning

Williams Formel 1 holdet, har valgt at erstatte Nicholas Latifi med Logan Sargeant, men Sargeant er endnu ikke sikker, hvilket kan give Schumacher en sidste chance for at blive i Formel 1.

Saudi-Arabiens Grand Prix 2021 . Copyright Haas F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/11 2022 klokken 08:11

Logan Sargeant mangler point for at sikre sig det nødvendige Super Licence, som kræves for at kunne stille til start i et Formel 1 Grand Prix.

Mens Williams gør alt hvad de kan, for at hjælpe ham i mål, tilmed ved at give ham 2. træning lørdag formiddag i Brasilien, sidder Mick Schumacher på sidelinjen og håber på, at det ikke lykkes for ham.

Williams har bekræftet, at skulle det ikke lykkes for Logan Sargeant at sikre sig de sidste point han mangler, er Mick Schumacher deres 1. valg, såfremt at HAAS, som alt tyder på, ikke vælger at forlænge med tyskeren.

Det forlyder, at det vil blive annonceret at Mick Schumacher vil blive erstattet af Nico Hülkenberg lige efter weekendens løb i Brasilien.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Capito: Budgetregulativet er for kompliceret! Derfor lyder radiokaldet “it’s hammer time” »