Hamilton med kryptisk meddelelse

Mens Mercedes varsler vigtige opgraderinger til det kommende løb i Miami, melder Hamilton ud på sin Twiter-konto, at det er ham, der beslutter, hvornår hans "Masterpiece" er færdig.

Lewis Hamilton . Copyright Mercedes

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/4 2022 klokken 10:04

"Working on my masterpiece, I'll be the one to decide when it's finished,” skriver Hamilton på Twitter sammen med et billede sig selv i Formel 1-garagen.

Det har fået spekulationerne i gang, om han overvejer at stoppe i utide.

Efterfølgende har Hamilton selv taget sit post ned, mens han afviser at han overvejer at forlade sporten, selvom tingene ikke ligefrem kører efter planen.

"Jeg har været en del af Mercedes, siden jeg var 13 år. Vi har haft en fantastisk tid med op og lidt nedture. Jeg forbliver 100% loyal overfor dette hold," kom det fra Hamilton.

Men når man ser på den 7-dobbelte verdensmester, ligner han ikke en der sprudler af selvtillid endsige tillid til at Mercedes giver ham en bil, der kan vinde løb, selvom han bliver ved med at sige det.

Hos Mercedes har man varslet væsentlige opgraderinger, forud for det kommende løb i Miami, som holdet forventer vil løse en stor del af dets udfordringer.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Toto: Jeg ville dø på Maldiverne Latifi rygtes ud af Formel 1 »