O’Ward: Selvfølgelig vil jeg til Formel 1

Forud for sin F1-test indrømmer Arrow McLaren SP’s Pato O’Ward, at han drømmer om at få nogle år i Formel 1.

Pato O'Ward. Long Beach 2021 . Copyright Penske Intertainment

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 19/10 2021 klokken 12:10

Ved IndyCar-sæsonens start i år indgik IndyCar-køreren Pato O’Ward et væddemål med McLarens CEO, Zak Brown, om en Formel 1-test hos teamet, såfremt mexicaneren ville tage en sejr i sin debutsæson for Arrow McLaren SP i den nordamarikanske pendant til F1.

O’Ward vandt væddemålet, da han sluttede øverst på podiet efter løbet i Texas tidligt på sæsonen.

Som forberedelse til den kommende 3-dages test i Abu Dhabi var IndyCar-køreren i Woking, England, for at tage mål til sit sæde i McLaren-raceren, og ved den lejlighed blev han spurgt ind til sin F1-planer.

“Jeg ville lyve, hvis jeg ikke indrømmede det,” udtalte O’Ward til Motorsport, da han blev spurgt, om F1 er inde på hans radar.

"Alle børn vokser op med den samme drøm, og den samme drøm er altid Formel 1. Og hvis de siger, at det var noget andet, er det løgn, for det er Formel 1.”

Pato O'Ward i Arrows McLaren SP. Long Beach 2021Pato O'Ward i Arrows McLaren SP. Long Beach 2021
Copyright Penske Intertainment


”Lige nu er jeg fokuseret på at gøre det bedste, jeg kan, i IndyCar. Jeg vil give dette team det mesterskab, de fortjener. Jeg vil give dem en Indy 500.”

"Og i fremtiden, hvis det er noget, der passer til os begge, ville jeg selvfølgelig tage en tur i Formel 1,” indrømmede den 22-årige mexicaner, som samtidig begrundede drømmen.

"Fordi det er Formel 1, mand! Det er toppen af toppen hvad angår teknologi, og de er de hurtigste racerbiler i verden.”

Pato O’Ward anses for at være et af de helt store talenter i IndyCar, hvor han debuterede med et enkelt løb for Harding Racing i 2018. Året efter kom han til Carlin, hvor han kørte 8 ud af 17 løb.

I 2020 fortsatte karrieren hos Arrow McLaren SP, hvor det blev til en samlet 4. plads, og i 2021 sluttede han som nr. 3 i mesterskabet for samme team.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull stilller spørgsmål mod Mercedes Dresscode-kaos i Saudi-Arabien »